Genereer meer omzet met Google Ads

Droom jij van meer in-bound leads en meer omzet? Adverteren op Google werkt snel, effectief en de resultaten zijn direct meetbaar. Helemaal bovenaan staan in Google? Dat doe je met Google Ads. Zo’n 46% van de Google gebruikers klikt op een advertentie op de zoekresultatenpagina. Omzet die je momenteel misloopt!
Google Ads bureau Amersfoort

Bedrijven die je voor gingen

Hoe kunnen wij jou helpen?

Alle Google Ads diensten

Google Search Ads

Google Search Ads

Adverteer jouw product of dienst wanneer je doelgroep in de koopfase zit. Target je doelgroep wanneer ze specifiek op zoek zijn naar een oplossing.

Google Display Ads

Google Display Ads

Via Google Display Ads kun je als adverteerder ongeveer 90% van alle Nederlandse internet gebruikers bereiken met Banner, Gmail of YouTube Ads.

Remarketing & Retargeting

Remarketing & Retargeting

Zonde om eerdere bezoekers te laten gaan. Remarketing met Google Ads geeft je de mogelijkheid deze bezoekers opnieuw te benaderen. Super krachtig en effectief!

Brand Awareness Campaign

Brand Awareness Campaign

Het doel van een Brand Awareness Campaign is te bouwen aan de bekendheid van en de positieve associaties met je bedrijf, producten en services.

Maandelijkse adspend
0 K

+

Jaar ervaring
0

+

Veelgestelde vragen

"Wat is SEA?"

SEA, oftewel Search Engine Advertisment, is een betaalde advertentiecampagne waarmee je bijvoorbeeld op de zoekmachine Google kunt adverteren.

 

Zoekmachine adverteren betekent dus dat je met een advertentie in een zoekmachine kan komen te staan. De advertenties worden vervolgens op Google getoond wanneer iemand op een specifiek zoekwoord zoekt. Dit tegen een vooraf vastgesteld budget gedurende een vooraf vastgestelde termijn.

"Is SEA nuttig voor mijn bedrijf?"

Afhankelijk van de gewenste bedrijfsdoelen kan het bijzonder nuttig zijn om SEA in te zetten. Denk aan het realiseren van exposure op korte termijn, een bepaalde actie voor een product/dienst extra onder de aandacht brengen of simpelweg meer klanten wilt.

"Wat kost een SEA campagne?"

De prijzen voor zoekmachine adverteren verschillen per zoekterm. Hoewel je voor het ene zoekwoord maar €0,10 betaald, is een ander zoekwoord soms wel €4 per klik. Dit is meestal afhankelijk van de concurrentie en het zoekvolume: hoe hoger deze zijn, hoe hoger de prijs.

 

Het voordeel van SEA is dat je zelf een dag- of looptijdbudget in kunt stellen waardoor je nooit meer uitgeeft dan je zelf hebt ingesteld.

"Wat doet een SEA Specialist?"

Een goede SEA campagne bestaat uit een aantal essentiële factoren. SEA campagnes kunnen werken als een raket, maar daarvoor moet wel elke factor goed staan.

 

Een SEA Specialist doet gedegen vooronderzoek naar de doelgroep, het bedenken en maken van de advertenties zelf, het advertentiebudget en de tijd die besteed wordt aan het optimaliseren van de advertentiecampagne gedurende de looptijd.

google ads bureau amersfoort

Wil jij converterende advertenties maken?

Een campagne maken is lastig. Een effectieve en converterende campagne is nog lastiger. Maar hoe maak je nou zo’n Google Advertentie? Ontdek alle belangrijke factoren in de Checklist.

Close